800 lei / noapte
12 persoane în cameră bucătărie

CAMERĂ LA ETAJ

Cea mai spațioasă cameră din pensiune! Este luminoasă, dotată cu pat dublu, televizor, dulap mare, noptiere și scaun. Are baie proprie și balcon cu priveliște minunată, numai bun pentru cafeaua de dimineață.

CAMERĂ LA ETAJ

O cameră mare și foarte luminoasă! Este dotată cu pat dublu, televizor, dulap, noptiere și scaun. Are baie proprie și ieșire pe balcon. Poți să-ți bei cafeaua cu vecinul din camera alăturată.

APARTAMENT

Este singurul apartament din pensiune și are toate facilitățile camerelor: baie proprie, paturi duble, televizoare, dulapuri, scaune și noptiere. Ceea ce îl deosebește este patul king size de 180cm din dormitorul principal, pe care poți să dormi în absolut orice poziție dorești. Fiind situat la etaj, are și un balcon generos, de data asta fără vecini la cafea 🙂

CAMERĂ LA PARTER

Este singura cameră de oaspeți de la parter, foarte călduroasă și primitoare. Ideală pentru pentru cei care nu vor să urce scările. Are baie proprie și este dotată cu pat dublu, noptiere și televizor, plus un dulap foarte interesant, încastrat în perete.

MANSARDĂ

Pentru cei care vor să fie deasupra tuturor! Mansarda are o cameră deschisă, cu un pat de o persoană și un dulap, dar și un dormitor ca dintr-o căsuță din povești, în formă de A, cu pat dublu, televizor, dulăpior și noptiere. Baia din mansardă este mai specială, fiind singura cu cadă.

„Pensiunea este aplasată într-o zonă foarte liniștită, este foarte cochetă, camerele sunt mari, iar gazdele foarte drăguțe.”
Mihaela
Iași
„Un loc grozav, cu gazde excelente și flexibile. Cu siguranță vom reveni. Recomand cu căldură!”
Victor
Iași
„Un loc foarte frumos și retras, cu capacitate suficientă pentru a găzdui grupuri mai mari. Totul a fost grozav și cu siguranță ne vom întoarce.”
Silviu
Iași

AI ÎNTREBĂRI?