Calendar de evenimente anuale pentru cazarea la pensiunea Floarea Bucovinei din Vama Bucovina

evenimente cazare Vama Bucovina

Calendar de evenimente anuale pentru cazarea la pensiunea Floarea Bucovinei din Vama Bucovina, cu o scurtă descriere pentru fiecare eveniment:

Anul Nou

Data: 1 ianuarie

Descriere: Un mod minunat de a începe noul an într-un cadru relaxant și pitoresc, la pensiunea Floarea Bucovinei. Poți sărbători trecerea în noul an cu prietenii și familia într-o atmosferă liniștită.

Valentine’s Day

Data: 14 februarie

Descriere: O ocazie romantică pentru a petrece timp de calitate cu persoana iubită într-un mediu plin de farmec și frumusețe în inima Bucovinei.

Dragobete

Data: 24 februarie

Descriere: Ziua românească a iubirii, ideală pentru a vă bucura de momente speciale cu jumătatea voastră și pentru a explora frumusețea regiunii Bucovina.

8 Martie

Data: 8 martie

Descriere: O zi dedicată femeilor, în care le puteți răsfăța cu un sejur relaxant la pensiunea Floarea Bucovinei. Un cadou perfect pentru doamnele și domnișoarele din viața voastră.

Sărbători Pascale | Paște

Data: Variază în funcție de an

Descriere: Experimentați tradițiile pascale autentice ale Bucovinei, savurați bucate tradiționale și bucurați-vă de atmosfera liniștită și spirituală a acestei sărbători.

Sf. Andrei | Ziua Națională a României

Data: 30 noiembrie și 1 decembrie

Descriere: Celebrarea identității naționale românești și a spiritului patriotic într-un cadru montan deosebit de frumos.

Crăciun

Data: 25 decembrie

Descriere: Petreceți Crăciunul într-un cadru de basm la pensiunea Floarea Bucovinei. Bucurați-vă de mese festive, colinde tradiționale și magia sărbătorilor de iarnă.

Fiecare eveniment oferă o oportunitate unică de a vă bucura de frumusețea Bucovinei și de ospitalitatea pensiunii Floarea Bucovinei în diferite momente ale anului.

Comments are closed.